Intakeprocedure Jurion

Jurion werkt alleen op dossierbasis. Om de dienstverlening van Jurion voor alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen, hanteert Jurion een intakeformulier. Met het intakeformulier krijgt Jurion de beschikking over één document waarin de belangrijkste gegevens en contactpersonen zijn terug te vinden.

Het invullen van een intakeformulier is geheel vrijblijvend. Wel is het van belang dat de medezeggenschapsraad of een geleding daarvan (in meerderheid) ondersteuning wil inschakelen of dat overweegt. Indien u na het insturen van een intakeformulier besluit toch af te zien van het inschakelen van mr. Berkhout als uw advocaat, wordt uw intakeformulier vernietigd. U kunt ons natuurlijk ook vrijblijvend telefonisch benaderen via 030-7630658.

U kunt het intakeformulier hieronder downloaden. Om het intakeformulier te kunnen bewerken is Microsoft Word vereist. Wij willen u vragen om het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij ontvangen uw ingevulde intakeformulier bij voorkeur digitaal via info@jurion.nl.

Intakeformulier (G)MR

Na ontvangst van uw intakeformulier neemt een kantoormedewerker uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u op met de mededeling of wij u bij kunnen staan in uw zaak. Dit hangt af van de inhoud van de zaak (heeft Jurion de benodigde expertise) en de capaciteit van Jurion in combinatie met de spoedeisendheid van uw zaak.

Indien de betreffende advocaat of jurist samen met u besluit uw belangen te gaan behartigen en pas nadat door u een opdrachtbevestiging wordt verstrekt, zullen de kosten van alle werkzaamheden van uw advocaat of jurist met inachtneming van het afgesproken tarief aan u in rekening worden gebracht.

In het onverhoopte geval dat u na twee werkdagen niets van ons hebt vernomen, kunt u zelf contact met Jurion opnemen via info@jurion.nl of 030-7630658.

Onderwijsrecht
Leerling

Juridisch advies en bijstand in onderwijszaken nodig?