Intakeprocedure Jurion

Jurion werkt alleen op dossierbasis. Om de dienstverlening van Jurion voor alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen, hanteert Jurion een intakeformulier. Met het intakeformulier krijgt Jurion de beschikking over één document waarin de belangrijkste gegevens en contactpersonen zijn terug te vinden.

Het invullen van een intakeformulier is overigens geheel vrijblijvend. Indien u na het insturen van een intakeformulier besluit toch af te zien van het inschakelen van mr. Berkhout als uw advocaat, wordt uw intakeformulier vernietigd. U kunt ons natuurlijk ook vrijblijvend telefonisch benaderen via 030-7630658.

Na ontvangst van uw intakeformulier (waarvan u een ontvangstbevestiging krijgt), neemt een kantoormedewerker uiterlijk binnen vijf werkdagen contact met u op met de mededeling of uw zaak in behandeling kan worden genomen. Dit hangt af van de inhoud van de zaak (heeft Jurion de benodigde expertise) en de capaciteit van Jurion in combinatie met de spoedeisendheid van uw zaak.

In het onverhoopte geval dat u na twee werkdagen niets van ons hebt vernomen, kunt u zelf contact met Jurion opnemen via info@jurion.nl of 030-7630658.

Individueel

Ook als u begeleiding of advisering van Jurion wilt, vragen wij u om een intakeformulier in te vullen. Indien advisering via 5010 of via een telefonisch consult niet voldoende is, kunt u overwegen om Jurion in te schakelen. U kunt op het intakeformulier aangeven wat uw probleem is en wat u wilt bereiken met de bijstand van Jurion.

Jurion biedt u de mogelijkheid van een vrijblijvende beoordeling. Dat betekent dat onze advocaat of juridisch medewerker zal beoordelen in hoeverre het door u ingenomen standpunt juridisch haalbaar is en/of te verdedigen valt. Indien de betreffende advocaat of jurist samen met u besluit uw belangen te gaan behartigen en pas nadat door u een opdrachtbevestiging wordt verstrekt, zullen de kosten van alle werkzaamheden van uw advocaat of jurist met inachtneming van het afgesproken tarief aan u in rekening worden gebracht.

– Klik hier voor het intakeformulier individueel.

U kunt het intakeformulier downloaden door op de bovenstaande koppeling te klikken. Om het intakeformulier te kunnen bewerken is Microsoft Word vereist. Wij willen u vragen om het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij ontvangen uw ingevulde intakeformulier bij voorkeur digitaal via info@jurion.nl.

Onderwijsrecht
Leerling

Juridisch advies en bijstand in onderwijszaken nodig?