• tuin doelenhuis utrecht afbeelding van Jurion onderwijsrecht advocaten. advocaat basisschool, advocaat voortgezet onderwijs, onderwijsconsulent, onderwijsconsulenten

DHR. MR. W.D. (DIK) BERKHOUT

Advocaat onderwijsrecht

Mr. W.D. Berkhout (Dik) richtte in september 2013 Jurion op om rechtshulp te verlenen aan onderwijsvragers: leerlingen, ouders, deelnemers en studenten.

In de jaren daarvoor deed hij veel kennis op van het onderwijsrecht. Van 2005 tot 2014 was hij als jurist en beleidsmedewerker medezeggenschap, klachtrecht en passend onderwijs werkzaam bij OUDERS VAN WAARDE en van 2010 tot 2013 als jurist (onderwijsrecht) bij Judion.

Het onderwijsrecht en in het bijzonder de medezeggenschapsadvisering is een vakgebied waarin hij deskundig is en waarmee hij affiniteit heeft. Om medezeggenschapsraden zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen is het van belang dat Dik Berkhout ook advocaat is. Zo kan hij een (geleding van de MR) ook bij alle geschillen bijstaan.

Dik Berkhout richt zich op het adviseren en begeleiden van medezeggenschapsraden en onderwijsvragers in het passend onderwijs.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging voor het Onderwijsrecht (NVOR).
  • Vereniging voor advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).
dhr. mr. H.J. (Harm) Stuyt

dhr. mr. H.J. (Harm) Stuyt

Advocaat onderwijsrecht

Mr. H.J. Stuyt (Harm) begon na zijn studie rechtsgeleerdheid in 2006 als advocaat-stagiair en is sinds 2016 als advocaat onderwijsrecht werkzaam bij Jurion.

In de hedendaagse advocatuur is specialisatie niet meer weg te denken. Door zich te specialiseren op het gebied van onderwijsrecht kan hij u op een kwalitatief hoogwaardig niveau bijstaan in uw geschil met de schoolinstelling. Jurion heeft de keuze gemaakt om alleen onderwijsvragers (ouders, leerlingen en studenten) bij te staan. Juist deze doelgroep staat hij graag bij, aangezien zij het meest belang hebben bij kundige bijstand.

Harm Stuyt richt zich in zijn praktijk op passend onderwijs, thuiszitters, mbo- en hbo-studenten en op het aansprakelijkheidsrecht op het gebied van onderwijsrecht.

Lidmaatschappen:

- Nederlandse Vereniging voor het Onderwijsrecht (NVOR).
- Vereniging voor advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).

dhr. E. (Edwin) Lintjens LLB

dhr. E. (Edwin) Lintjens LLB

Medezeggenschapsjurist

E. Lintjens (Edwin) werkt sinds 2016 als medezeggenschapsjurist bij Jurion. Edwin Lintjens richt zich op het adviseren en begeleiden van medezeggenschapsraden en hij voert ondersteunende werkzaamheden uit voor de advocaten van Jurion.

Lidmaatschappen:

•Nederlandse Vereniging voor het Onderwijsrecht (NVOR).
•Vereniging voor advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).

dhr. mr. J. (Joost) Paijmans

dhr. mr. J. (Joost) Paijmans

Jurist onderwijsrecht

Joost Paijmans werkt sinds 2013 bij Jurion. Als juridisch medewerker ondersteunt hij de advocaten binnen Jurion. Daarnaast heeft hij enkele projecttaken.

Lidmaatschappen:

•Nederlandse Vereniging voor het Onderwijsrecht (NVOR).

mevr. P. (Priscilla) den Hartog LLB

mevr. P. (Priscilla) den Hartog LLB

Bureaucoördinator

P. den Hartog (Priscilla) werkt sinds 2016 bij Jurion. Als bureaucoördinator is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Zij is het eerste telefonische aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten. Daarnaast heeft zij enkele projecttaken.

Kom bij het team!

Werken bij Jurion?

Bekijk hier ons vacatureaanbod.