Introductie

Over Jurion

Jurion is een advocatenkantoor in het onderwijsrecht met hart voor de onderwijsvrager en met het recht op onderwijs van ieder kind in het achterhoofd. Jurion is opgericht om de juridische dienstverlening in het onderwijs te vergroten en er aan bij te dragen dat iedereen binnen het onderwijs kan vertrouwen op een gelijkwaardige ondersteuning en behandeling in juridische zaken.

Jurion levert betaalde dienstverlening, maar vanwege het sociale karakter van het kantoor hanteren wij een gematigd tarief.

Jurion is als eenmanszaak geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 58648046.

Centraal gelegen

Historisch pand

Jurion is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Utrecht: het Doelenhuis, het voormalige 14e eeuws Sint Nicolaasklooster in het centrum van Utrecht. In het Doelenhuis zijn meerdere bedrijven gevestigd, waaronder advocatenkantoren.

Bereikbaarheid van Jurion

Hartje Utrecht

Bus

Het kantoor van Jurion is met het openbaar vervoer bereikbaar, onder meer door vanaf Utrecht Centraal Station bus 2 te nemen. Buslijn 2 rijdt vanaf Utrecht CS door het centrum, de halte Tolsteegbrug is op een minuut loopafstand van de Doelenstraat. //9292.nl/utrecht/bushalte-tolsteegbrug

De halte Sterrenwijk heeft ook een snelle rechtstreekse en filevrije verbinding met de buslijn 41 vanuit Wijk bij Duurstede via Bunnik naar Utrecht Centraal. Wanneer u bij deze halte uitstapt: meelopen met de bus naar de singel, linksaf, gelijk rechtsaf de Tolsteegbrug over en de tweede straat (steeg) rechts: de Doelenstraat.

Trein en tram

U kunt ons kantoor ook bereiken door de trein of tram te nemen vanaf Utrecht centraal, richting station Vaartsche Rijn. Op station Vaartsche Rijn stapt u uit en loopt u de Westerkade af, richting Ledig Erf/Centrum. Daarna loopt u de Tolsteegbrug over en gaat u de tweede straat (steeg) rechts: de Doelenstraat.

Station Vaartsche Rijn is tevens met tram 22 te bereiken vanaf Utrecht Centraal.

Betaald parkeren

Betaald parkeren is mogelijk op het Nicolaaskerkhof bij het Centraal Museum, aan de Ooster- of Westerkade, langs de Catharijne- of Maliesingel. Het Nicolaaskerkhof is op ongeveer 30 meter afstand van de zijdeur met lift, en op ongeveer 70 meter afstand van de hoofdingang van het kantoor.

Buiten de stad bevinden zich diverse P+R-locaties. Via P+R Science Park kunt u met tram 22 het station Vaartsche Rijn bereiken.

Onbetaald parkeren

Onbetaald parkeren is mogelijk bij de Briljantlaan, op ongeveer 15 minuten loopafstand van het kantoor.

Klik hier voor een overzicht van het betaald en onbetaald parkeren in Utrecht.